#001 - Øvingsrom for musikk eller teater.

Øvingsrom leies ut regelmessig både på kort og lang sikt, men huset har flere rom tilgjengelig  derfor er det bare å ta kontakt og få deg et billig øvingsrom for deg og dine venner.

Øvingsrommene våre kan også leies sammen.  Da kan man f.eks holde kurs eller seminar som krever litt gruppearbeid. Speiderforeningen er og har lenge vært aktive brukere av kjelleretasjen og flere av øvingsrommene. De er svært fornøyd med fasilitetene og anbefaler gledelig lokalene til andre med lignende behov. Det er med andre ord plass til flere. :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Kontor 001

15,0 kvm
Sengeplasser: 0
Soverom: 0
Bad: 0
Toalett: Dame og Herre
Kjøkken: 0
Stue: 0
Vaskerom: 2 (Felles)
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert
 

Priser

Kortidsleie
Kr 100 pr dag (08:00-23:00)
Kr 600,- pr uke
All aktivitet avsluttes kl 23:00!

Langtidsleie som kontor e.l.
Kr 1.000,- pr måned
(Pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Foredrag og team-building.

“Vi er et lite firma som så muligheten for å samle våre ansatte på en effektiv og økonomisk gunstig måte. Vi leide lokale og hentet inn en Coach. forerageget var enestående. Vi spiste lunsj på huset og avsluttet med en "filmkveld". Kjempesuksess."

— T.K.

Bøker og samvær.

“Jeg leser bøker i hui og hast bare for å kunne komme sammen hver uke og møte gode venner. Bøkene er både interessante og underholdende, men det er absolutt det sosiale som teller mest for meg. Jeg gleder meg allerede til neste uke. :)"

— K.B.

Undervisning og avslapping.

“Et kjempeinteressant seminar om klippfiskbyen ble avsluttet med kaffe og kaker i stuene. Dette skal vi absolutt gjøre igjen. Konferansesalen var perfekt for oss. Romslig, men ikke for stor, den huset helt fint alle 28 av oss. Rett og slett kjempetrivelig."

— K.J.P.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.