#003 - Lagerleie for deg som ikke har nok plass hjemme.

Ikke alle får plass på loftet eller i garasjen! Kanskje du skla til å flytte og har behov for å lagre noe før du kan flytte inn i ny bolig, eller du rett og slett har en bedrift som trenger mer lagerkapasitet. Vi har flere lager vi kan leie ut. Vi har pr dato stort belegg, men kapasiteten er ikke fullt utnyttet.Det er bare å ta kontakt og få utvidet lagringskapasiteten din på et blunk.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Lager 003

5,0 - 20,0  kvm
Sengeplasser: 0
Soverom: 0
Bad: 0
Toalett: Dame og Herre
Kjøkken: 0
Stue: 0
Vaskerom: 2 (Felles)
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert
 

Priser

Kortidsleie
Kr 300 pr dag
Kr 1.700,- pr uke

Langtidsleie som kontor e.l.
Kr 1.900,- pr måned
(Minimum 2 måneder, pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Foredrag og team-building.

“Vi er et lite firma som så muligheten for å samle våre ansatte på en effektiv og økonomisk gunstig måte. Vi leide lokale og hentet inn en Coach. forerageget var enestående. Vi spiste lunsj på huset og avsluttet med en "filmkveld". Kjempesuksess."

— T.K.

Bøker og samvær.

“Jeg leser bøker i hui og hast bare for å kunne komme sammen hver uke og møte gode venner. Bøkene er både interessante og underholdende, men det er absolutt det sosiale som teller mest for meg. Jeg gleder meg allerede til neste uke. :)"

— K.B.

Undervisning og avslapping.

“Et kjempeinteressant seminar om klippfiskbyen ble avsluttet med kaffe og kaker i stuene. Dette skal vi absolutt gjøre igjen. Konferansesalen var perfekt for oss. Romslig, men ikke for stor, den huset helt fint alle 28 av oss. Rett og slett kjempetrivelig."

— K.J.P.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.