#102 - Butikklokale.

Lokalene er i dag utleid til FIRE-Stiftelsen Ett Skritt Videre som ønsker å gi et sosialt og sportslig tilbud til tidligere rusmisbrukere og andre som ønsker et trygt, rusfritt miljø. Dette er i tråd med vår intensjon om generelt å kunne bidra til et bedre samfunn og liv for menneskene rund oss. 

Lokalene ligger sentralt til og er godt synlig for alle som ferdes inn og ut av Kristiansund sentrum.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Butikklokale 102

50,0 kvm
Sengeplasser: 0
Soverom: 0
Bad: 1
Toalett: 1
Kjøkken: 1
Pauserom: 1
Vaskerom: 1
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert
 

Priser

Kortidsleie
Leies kun ut på langtidsbasis.
 

Langtidsleie
Kr 5.000,- pr mnd
UTLEID.

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Flotte selskapslokaler hver helg.

““Noen venner hadde leid selskapslokaler i Helsingsgate 14 og anbefalte oss å ta kontakt i forbindelse med en barnebursdag. Suksess! Vi har siden leid eller vært gjest nesten hver eneste helg. Her får du alt du trenger, billig!”."

— A.H.

Bøker og samvær.

“Jeg leser bøker i hui og hast bare for å kunne komme sammen hver uke og møte gode venner. Bøkene er både interessante og underholdende, men det er absolutt det sosiale som teller mest for meg. Jeg gleder meg allerede til neste uke. :)"

— K.B.

Undervisning og avslapping.

“Et kjempeinteressant seminar om klippfiskbyen ble avsluttet med kaffe og kaker i stuene. Dette skal vi absolutt gjøre igjen. Konferansesalen var perfekt for oss. Romslig, men ikke for stor, den huset helt fint alle 28 av oss. Rett og slett kjempetrivelig."

— K.J.P.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.