#201 - Romslig leilighet med alt man trenger. F.t. utleid!

En stor 3-romsleilighet med alle moderne fasiliteter. Dette er en leilighet man kan kalle hjem. her er det rom for en liten familie eller kanskje dere er 2 venner som ønsker å bo sammen. Leiligheten leies ut både på kort og lang sikt. Leiligheten har i hovedsak vært utleid til firmaer som huser sine ansatte. Sykepleiere, Snekkere og Ingeniører har vært innom oss de siste årene. Her kan man føre seg hjemme selv om man jobber borte.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedrifts-avtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Leilighet 201

70,0 kvm
Sengeplasser: 3
Soverom: 2
Bad
Toalett
Kjøkken
Stue
Balkong
Vaskerom: 2 (Felles)

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert


 

Priser

Korttidsleie
Kr 950,- pr natt (alle ukedager)
Kr 5.000,- pr uke (6 netter)

Innsjekk kl. 14.00. Utsjekk kl. 11.30.

For leie for kortere periode enn 2 mnd.: tillegg for vask ved utflytting kr. 400,-.

Langtidsleie
Kr 8.500,- pr måned. 

(Pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Rolig, romslig og trivelig.

“Vi var to som jobbet hos Kristiansund Sykehjem. Etter noen uker ble det bare meg. Det var alltid fint å kunne komme hjem etter doble skift og slappe av med lit armslag rundt meg. Lage mat på et fint kjøkken og ha et eget nytt bad."

— M.K.

Sentralt og rimelig.

“Vi ble møtt av positive mennesker som hjalp oss å flytte inn. Leiligheten lå midt i byen og med KIWI vegg i vegg fikk vi handlet det vi trengte når vi trengte. Soverom til både mor og barn er ikke lett å finne så sentralt og rimelig."

— T.A.

Et rom i nøden.

“Campingen var fullbooket og vi satt våte og litt rådville på syklene. Heldigvis dukket Kristiansund Apartments opp i et Google-søk. Det ble ingen luksustilværelse, men det var akkurat det vi trengte. Et lite rom med en varm seng og et kjøkken til rådighet.”

— L.H.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.