#204 - Moderne kjøkken med gode muligheter.

Kjøkkenet er oftes utleid i forbindelse med selskaper som ønsker å tilberede eller tilrettelegge matlagingen selv. Da vil det bli en pakkepris som gjerne medfører at kjøkkenet i prinsippet inngår gratis. Det hender allikevel at vi leier ut kjøkkenet til bedrifter eller privatpersoner som trenger ekstra kapasitet i forbindelse med et arrangement eller lignende. Det er ikke snakk om et industrikjøkken, men du finner alt du trenger. Helt på linje med et hvilket som helst privat kjøkken.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Kjøkken 204

18,0 kvm
Sengeplasser: 0
Soverom: 0
Bad: 0
Toalett
Kjøkken
Stue: 0
Vaskerom: 2 (Felles)
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert
 

Priser

Selskapslokaler

NB! Selskapslokaler leies stort sett alltid ut som en pakkeløsning.
TA KONTAKT for pris på hele pakker.

Kjøkken 204

Kortidsleie
Kr 300,- pr dag (08:00-23:00)
Kr 1.500,- pr uke
All aktivitet avsluttes kl 23:00!

Langtidsleie som kantine
Kr 2.500,- pr måned
(Pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Flotte selskapslokaler hver helg.

““Noen venner hadde leid selskapslokaler i Helsingsgate 14 og anbefalte oss å ta kontakt i forbindelse med en barnebursdag. Suksess! Vi har siden leid eller vært gjest nesten hver eneste helg. Her får du alt du trenger, billig!”."

— A.H.

Bøker og samvær.

“Jeg leser bøker i hui og hast bare for å kunne komme sammen hver uke og møte gode venner. Bøkene er både interessante og underholdende, men det er absolutt det sosiale som teller mest for meg. Jeg gleder meg allerede til neste uke. :)"

— K.B.

Undervisning og avslapping.

“Et kjempeinteressant seminar om klippfiskbyen ble avsluttet med kaffe og kaker i stuene. Dette skal vi absolutt gjøre igjen. Konferansesalen var perfekt for oss. Romslig, men ikke for stor, den huset helt fint alle 28 av oss. Rett og slett kjempetrivelig."

— K.J.P.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.