#207 - Kontor til ditt firma eller adminisitrasjonsplass til klasserommet.

Kontoret brukes i dag som hovedkontor for oss (Y-Drift AS, Byskogen Camping og Kristiansund Ynglingeforening). Det er allikevel mulig å leie kontoret da vi har mulighet til raskt og finne andre lokaliteter for vår drift.

Normalt har kontoret vært brukt av leietakere som også leier klasserom eller konferansesal, men det har også vært leid av små firmaer og frivillige organisasjoner som har behov for et lite kontor til det administrative arbeidet.

I perioder med mindre kursaktivitet har rommet vært brukt som konferanse-/møterom. Det har vært avholdt salgsmøter, styremøter og budsjettmøter i rommet de siste årene. Rommet er litt mindre enn 206 og egner seg derfor bedre når det er færre deltakere.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Kontor 207

15,0 kvm
Sengeplasser: 0
Soverom: 0
Bad: 0
Toalett: Dame og Herre
Kjøkken
Stue: 0
Vaskerom: 2 (Felles)
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert
 

Priser

Kortidsleie
Kun langtidsleie

Langtidsleie som kontor e.l.
Kr 2.200,- pr måned
(Pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Foredrag og team-building.

“Vi er et lite firma som så muligheten for å samle våre ansatte på en effektiv og økonomisk gunstig måte. Vi leide lokale og hentet inn en Coach. forerageget var enestående. Vi spiste lunsj på huset og avsluttet med en "filmkveld". Kjempesuksess."

— T.K.

Bøker og samvær.

“Jeg leser bøker i hui og hast bare for å kunne komme sammen hver uke og møte gode venner. Bøkene er både interessante og underholdende, men det er absolutt det sosiale som teller mest for meg. Jeg gleder meg allerede til neste uke. :)"

— K.B.

Undervisning og avslapping.

“Et kjempeinteressant seminar om klippfiskbyen ble avsluttet med kaffe og kaker i stuene. Dette skal vi absolutt gjøre igjen. Konferansesalen var perfekt for oss. Romslig, men ikke for stor, den huset helt fint alle 28 av oss. Rett og slett kjempetrivelig."

— K.J.P.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.