#301 - Konferansesal, eller selskapslokale?

Rom 205, eller K-sal som den ble kalt tidligere, leies ut til både undervisning, konferanser, fest, filmkvelder og mye mer. Rommet er av en svært god størrelse med ekstra takhøyde og store vinduer (som kan blendes). I sum egner rommet seg til svært menge typer arrangementer. Våre leietakere er mange, men om vi skal nevne den mest fremtredende aktiviteten er det selskap i forbindelse med begravelse, konfirmasjon og fødselsdager.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Konsertsal 301

50,0 kvm
Sengeplasser: 0
Soverom: 0
Bad: 0
Toalett: Dame og Herre
Kjøkken
Stue: 0
Vaskerom: 2 (Felles)
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert
 

Priser

Selskapslokaler

NB! Selskapslokaler leies stort sett alltid ut som pakkeløsninger.
TA KONTAKT for pris på hele pakker.

Konsertsal 301

Kortidsleie
Kr 2.000,- pr dag (08:00-23:00)
Kr 7.500,- pr uke
All aktivitet avsluttes kl 23:00!

Langtidsleie
Leies kun ut på kortidsbasis.

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Flotte selskapslokaler hver helg.

““Noen venner hadde leid selskapslokaler i Helsingsgate 14 og anbefalte oss å ta kontakt i forbindelse med en barnebursdag. Suksess! Vi har siden leid eller vært gjest nesten hver eneste helg. Her får du alt du trenger, billig!”."

— A.H.

Drømmekonsert.

“Vi ønsket å samle venner og kjente for en årsavslutning. Etter mange timer med øving og utvidet repertoar var det fint å kunne ha noe å se frem til. I Juni leide vi Konsertsalen hos Ynglingen. Drømmekonsert ble resultatet. Aldri vært mer fornøyd! :D"

— K.B.

Undervisning og avslapping.

“Et kjempeinteressant seminar om klippfiskbyen ble avsluttet med kaffe og kaker i stuene. Dette skal vi absolutt gjøre igjen. Konferansesalen var perfekt for oss. Romslig, men ikke for stor, den huset helt fint alle 28 av oss. Rett og slett kjempetrivelig."

— K.J.P.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.