#304 - 2-roms hybelleilighet med alle fasiliteter

Hybelleilighetene våre er av nyere dato og inneholder eget bad, toalett og kjøkkenkrok. Her får du eget soverom og stue med tilknyttet kjøkkenkrok. Her er det trivelig å bo, alt du trenger og den hjemmekoselige følelsen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Leilighet 304

25,0 kvm
Sengeplasser: 1
Soverom: 1
Bad
Toalett
Kjøkkenkrok
Stue
Vaskerom: 2 (Felles)

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert


 

Priser

Kortidsleie
Kr 650,- pr natt (alle ukedager)
Kr 3.000,- pr uke (6 netter)

Langtidsleie
Kr 5.600,- pr måned
(Pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Foredrag og team-building.

“Vi er et lite firma som så muligheten for å samle våre ansatte på en effektiv og økonomisk gunstig måte. Vi leide lokale og hentet inn en Coach. forerageget var enestående. Vi spiste lunsj på huset og avsluttet med en "filmkveld". Kjempesuksess."

— T.K.

Sentralt og rimelig.

“Vi ble møtt av positive mennesker som hjalp oss å flytte inn. Leiligheten lå midt i byen og med KIWI vegg i vegg fikk vi handlet det vi trengte når vi trengte. Soverom til både mor og barn er ikke lett å finne så sentralt og rimelig."

— T.A.

Et rom i nøden.

“Campingen var fullbooket og vi satt våte og litt rådville på syklene. Heldigvis dukket Kristiansund Apartments opp i et Google-søk. Det ble ingen luksustilværelse, men det var akkurat det vi trengte. Et lite rom med en varm seng og et kjøkken til rådighet.”

— L.H.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.