#404 - 2-roms hybelleilighet med bad og kjøkkenkrok.

Denne hybelleilighetene våre er av nyere dato og inneholder eget bad og kjøkkenkrok. Toalett finnes ret utenfor døren og deles med 412 og 413. Også denne leiligheten har eget soverom og stue med tilknyttet kjøkkenkrok. Alt du trenger og en fin romløsning skaper den hjemmekoselige følelsen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har lyst å komme innom for en nærmere kikk.

Ønsker du en lengre leieavtale finner vi en løsning som passer for deg. Bedriftsavtaler er hverdag for oss. Om du har behov for å huse dine ansatte er dette en løsning mange før deg har vært fornøyd med. Vi er fleksible, har mange alternativer og klarer alltid å finne en løsning som passer ditt behov.

 

Info om bygget

Byggeår: 1954
Renovert: Pågår
Etasjer: 4
Boenheter: 13
Butikker: 2
Konsertsal: 1
Annet: 10

Leilighet 404

25,0 kvm
Sengeplasser: 1
Soverom: 1
Bad
Kjøkkenkrok
Stue
Vaskerom: 2 (Felles)
 

TV: Nei
WiFi: Ja

Vinterisolert


 

Priser

Kortidsleie
Kr 550,- pr natt (alle ukedager)
Kr 2.500,- pr uke (6 netter)

Langtidsleie
Kr 5.000,- pr måned
(Pris kan diskuteres ved lengre opphold.)

NB! Alle priser er pr dato og vi tar forbehold om mulige endringer i markedet som kan ha påvirket prisene.

Har du spesielle ønsker eller behov? 
Ta kontakt for spesialavtaler. 


Omtale

 
Rolig, romslig og trivelig.

“Vi var to som jobbet hos Kristiansund Sykehjem. Etter noen uker ble det bare meg. Det var alltid fint å kunne komme hjem etter doble skift og slappe av med lit armslag rundt meg. Lage mat på et fint kjøkken og ha et eget nytt bad."

— M.K.

Sentralt og rimelig.

“Vi ble møtt av positive mennesker som hjalp oss å flytte inn. Leiligheten lå midt i byen og med KIWI vegg i vegg fikk vi handlet det vi trengte når vi trengte. Soverom til både mor og barn er ikke lett å finne så sentralt og rimelig."

— T.A.

Grei løsning for oss.

“8 prosjektansatte trengte husrom. 5 fikk plass ved Byskogen Camping og 3 fikk tak over hodet i Helsingsgate. Det gikk helt utmerket og alle møtte friske og opplagte på jobb hver eneste dag. Og; Ingen var i nærheten av å matche økonomien i det.”

— B.A.


Billedgalleri


Kristiansund Ynglingeforening sier: Velkommen!

Husrom og hjerterom. Vi har hybler, leiligheter, øvingslokaler, selskapslokaler, konsertlokaler og mye mer. Ta kontakt i dag.